Coaches & fysio’s

Head coach

Kees van Geel

Eigenaar, S&C coach, sport- en manueel fysiotherapeut, bewegingswetenschapper en nutrition coach

Sport is altijd al een passie van me geweest. Ik kan enorm genieten van de emoties en het bloed zweet en tranen van een dedicated athlete om de top te bereiken. Geef je alles dan krijg je alles!!

Ik ben opgeleid als bewegingswetenschapper, sport en manueel fysiotherapeut, strength and conditioning coach ACSA level 2 en sports nutrition coach. Me vastbijten in de sport en deze analyseren en vervolgens daarop een gedegen plan schrijven is een van mijn kwaliteiten. Binnen KvG Athlete Development staat de kwaliteit voorop en daar ben ik trots op. Geen 1000 in 1 approach maar voor iedere atleet een eigen plan. Laten we samen kijken hoe we jou optimaal kunnen ondersteunen.

KvG Athlete Development
Maximize your true potential

Head coach

Juul Crauwels

S&C coach, bewegingswetenschapper

Als jonge sporter speelde ik competitieve sporten waarbij ik fysiek het onderspit
delfde (voetbal en ijshockey) en raakte ik geobsedeerd door prestatiegericht trainen
en het vinden van trainingsmethodes om mijzelf een voordeel te geven in training
en competities. Dit heb ik vervolgens tijdens mijn opleiding in Human Movement
Sciences en in mijn werk verder uitgediept.

Dankzij 10+ jaar werkzaam te zijn geweest in internationale topsport centra (Canada, Barcelona en Nederland) heb ik atleten van talenten tot professionals
mogen begeleiden, heb ik mijn vak kunnen leren van internationale topcoaches en
samengewerkt met universiteiten en sportmedische teams aan het
verbeteren van de kwaliteit van prestatiegericht trainen.

Ik geloof in de grensverleggende capaciteiten van mensen en weet ik dat er altijd iets te verbeteren valt. Voor talentvolle sporters vind ik het daarom belangrijk dat
zij een positieve mindset hebben ten aanzien van hun persoonlijke ontwikkeling (op en naast het veld). De trainingen zelf moeten daarom uitdagend en kwalitatief van een hoog niveau zijn.

Enkele voorbeelden

KvG Athlete Development en…

TeamNL Talent teams

Als High performance partner van TeamNL begeleiden we de langebaanschaatsers van midden Nederland en de shorttrackers van midden en oost Nederland.

TeamXtreme

Dit freestyle snowboard team heeft als doel de X games en de Olympische spelen te behalen. Sinds 2019 coachen we de atleten fysiek in Nederland, via online coaching in Oostenrijk en begeleiden we het team op grote toernooien.

Toernooi begeleiding topsportfysiotherapie

Voor zowel TeamNL als voor StudentSportNederland zijn we aanwezig op grote toernooien zoals de Universiade en de jeugd Olympische spelen.

Neem contact op

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen of heb je een vraag? Neem dan contact op via onderstaande mogelijkheden.