Strength and conditioning

Online coaching

Voedingscoaching

Topsport fysiotherapie

Manuele therapie

Long term athlete development

Long term athlete development omvat het opleiden van sporters zodat ze het maximale uit zichzelf kunnen halen. Strength and conditioning, herstel, voeding en mentale weerbaarheid zijn belangrijke aspecten binnen elke tak van sport. Eenmaal binnen bij KvG Athlete Development wordt je begeleid door zeer ervaren coaches tot 100% atleet die weet wat er moet gebeuren om het optimale uit zichzelf te halen.

Strength and conditioning

Iedere sport vraagt een andere benadering als het gaat om kracht en conditietraining. Denk maar eens aan het verschil tussen de marathonloper en de 100 meter sprinter. We schrijven niet enkel het trainingsprogramma, maar plannen samen met jou en jouw coach je gehele seizoen. Zo vermijden we overtraining en, nog belangrijker, kun jij pieken wanneer dat nodig is. We werken binnen KvG Athlete Development met uitgebreide meetapparatuur zodat we niet hoeven te gokken wat we aan het doen zijn, maar dat jij de trainingsprikkel krijgt die op dat moment noodzakelijk is. 

Middels velocity based training train je altijd in de juiste zones en kunnen we je vermoeidheid in kaart brengen. Met het krachtenplatform weten we hoe je ervoor staat, meten we je progressie en kunnen we binnen alle facetten van training zien waar nog aan gewerkt moet worden.

€60 per uur

Online coaching

Zit jij als sporter veel in het buitenland, woon je verder weg of lukt het je niet alle dagen fysiek met een van onze coaches te trainen, vraag dan eens naar de mogelijkheden van online coaching. We werken met de app van Teambuildr. Binnen deze omgeving stellen de S&C coaches je programma op aan de hand van de vooropgestelde doelen en piekmomenten in het seizoen. Jouw coach bekijkt je training input en hoe je gereageerd hebt op de trainingen, zowel fysiek als mentaal. 

De oefenstof staat duidelijk uitgelegd en video’s staan gekoppeld aan de oefeningen. Twijfel je aan de uitvoering van je oefeningen, dan kun je een video uploaden en direct naar je coach sturen. Middels velocity based training train je altijd in de juiste zones en kunnen we je vermoeidheid in kaart brengen. Met het krachtenplatform weten we hoe je ervoor staat, meten we je progressie en kunnen we binnen alle facetten van training zien waar nog aan gewerkt moet worden.

€90 per maand

Voedingscoaching

Je kunt trainen wat je wilt maar zolang je niet voldoende slaapt en goed eet zul je nooit het maximale uit jezelf halen.

De basis voor de voedingscoaching maken we aan de hand van een  een vragenlijst, waarin we je eetgewoontes, dieetvoorkeuren, budget en je dagelijkse leven inventariseren. Vervolgens stellen we een voedingsplan voor je op. De app van VYTAL vertelt je wat je moet eten, geeft je de recepten, hoe deze te maken en kan je zelfs de boodschappen laten thuisbezorgen. Goed en gezond eten was nog nooit zo makkelijk

 

 

 

*De intake en eventuele tussentijdse test momenten zijn niet inbegrepen in deze prijs.

€30 per maand*

Topsport fysiotherapie

Binnen KvG Athlete Development werken we enkel met ervaren therapeuten die hun sporen in de sport verdiend hebben. Hierdoor werken we met een groot netwerk en staat de kwaliteit hoog in het vaandel. De doelen voor ons als therapeut zijn het optimaliseren van jouw beweegpatronen en het jou zo goed mogelijk opleiden binnen alle mogelijkheden met betrekking tot recovery. Eigenlijk maken we onszelf overbodig. Binnen topsport liggen blessures natuurlijk op de loer en kunnen we met onze S&C kennis je zo snel mogelijk weer terug de sport in krijgen, om de trainingsuren weer te hervatten.

We hebben contracten met veel zorgverzekeraars, dus indien je aanvullend verzekerd bent zal de fysiotherapeutische begeleiding veelal hieronder vallen.

Vraag even na of de behandeling vergoed wordt. Met Z&Z en CZ just live hebben we geen contracten en die u de behandeling zelf te betalen. U kunt soms een deel terug krijgen bij de zorgverzekeraar.

€40 per uur

Manuele therapie

We zien binnen KvG Athlete Development manuele therapie als een ondersteuning van de sportfysiotherapie en niet als behandeling op zich. Het direct optimaliseren van gewrichtsbewegingen is dan ook het doel. Dit om zo snel mogelijk weer de training te kunnen hervatten. We zullen dan ook alleen klanten aannemen waarbij de doelen naar de sport gericht zijn. Voor stressgerelateerde en arbeidsgerelateerde klachten verwijzen we u graag naar een andere collega.

We hebben contracten met veel zorgverzekeraars, dus indien je aanvullend verzekerd bent zal de fysiotherapeutische begeleiding veelal hieronder vallen.

Vraag even na of de behandeling vergoed wordt. Met Z&Z en CZ just live hebben we geen contracten en die u de behandeling zelf te betalen. U kunt soms een deel terug krijgen bij de zorgverzekeraar.

€52,50 per uur

Neem contact op

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen of heb je een vraag? Neem dan contact op via onderstaande mogelijkheden.